top of page

Over Laurens

Laurens Bontenbal is vertrouweling en raadgever voor ondernemers en eindbazen. Ik werk dagelijks met (vooral) ICT-bedrijven aan het ontwikkelen en bijsturen van hun strategie, het opzetten van nieuwe business modellen en het organiseren van marketing en sales, zowel direct als met partners.

Ik heb in al die jaren zoveel fouten gemaakt, dat al mijn klanten daar optimaal van kunnen profiteren. Een groot deel van mijn klanten zijn eigenaren en directeuren van IT-dienstverleners, softwarebouwers, hosters en hardwareleveranciers. Daar zitten zowel hele grote als hele kleine bedrijven tussen, van Microsoft tot start-up. De ervaring bij de een laat zich prima toepassen bij de ander. Uiteindelijk lopen veel ondernemers en managers tegen soortgelijke problemen aan.

Recente opdrachten en projecten hebben onder meer betrekking op het in de markt zetten van nieuwe diensten, het implementeren van nieuwe verdienmodellen, het ontwikkelen van partner kanalen en het transformeren van bedrijven voor het succesvol leveren van cloud diensten.

Verder begeleid ik regelmatig management en directieteams bij het ontwikkelen van een visie op en strategie voor de komende jaren.

Daarnaast heb ik onlangs een prachtige masterclass mogen ontwikkelen om business unit managers en channel partner managers te helpen betere strategieën en plannen te ontwikkelen.

Sleutelwoorden zijn doelgericht, kritisch, praktisch toepasbaar en doordacht. In de samenwerking zijn transparantie en plezier voor mij cruciaal.

En mocht u zich afvragen waar u toch dat gezicht van kent, velen kennen mij van mijn column in ChannelConnect of van presentaties die ik regelmatig houd op evenementen en partner dagen.

Ik woon samen met een prachtvrouw en twee bloedjes van kinderen.

Kom in actie en neem contact op

bottom of page