top of page

Samen bouwen aan morgen

De ultieme strategie uitstippelen. Een nieuw business model opzetten. Jouw team beter laten functioneren. Iedere dag weer hebben CEO's, ondernemers en managers met belangrijke vragen te maken. Het antwoord op die vragen wordt beter als je erover spreekt, nadenkt en spart met iemand die jouw taal spreekt. Maar die ook als advocaat van de duivel wil optreden en kritische kanttekeningen bij je ideeën plaatst. Wrijving geeft glans. Glans aan jouw onderneming.

Kom in actie en neem contact op

STRATEEG

Ben je op zoek naar een denkpartner die jou helpt de toekomst van je onderneming vorm te geven? Ik help je met het genereren van ideeën, het bepalen van 'bold moves', en bepalen van de juiste richting. Maar alleen als je echt een verschil wilt maken.

CONSIGLIERE

Wie consigliere opzoekt in het woordenboek vindt daar als betekenis: “een vertrouweling en raadgever”. En dat is precies wat ik ben en doe voor mijn klanten. Ik opereer op de achtergrond en zorg ervoor dat jij in de schijnwerpers kunt staan. Ik denk mee, stel zaken ter discussie en los problemen voor je op.

EXECUTIVE COACH

Charlie Sheen zei eens: "People say it's lonely at the top, but I sure like the view."

Ik help je de top te bereiken én van het uitzicht te genieten. Als coach vervul ik voor jou verschillende rollen: ik help je nieuwe kansen te zien, uitdagingen op een andere manier te benaderen en geef je eerlijke feedback.

Moderator & spreker

In de loop der jaren heb ik bij veel bijeenkomsten als spreekstalmeester mogen optreden of keynotes gegeven. Snelheid, diepgang, humor in combinatie met een dosis Hollandse directheid. 

Graag zorg ik ervoor dat de bezoekers van jouw seminar of congres een topervaring hebben.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

bottom of page