Waardeproposities in 1 dag

Wilt u meer aandacht van uw doelgroepen? Zoekt u aantrekkelijke nieuwe concepten en/of betere aansluiting op klantbehoeften? Samen bouwen we in 1 dag vernieuwende, onderscheidende waardeproposities.

LOGO_CROSSIMPACT_2012_LR

Logo 2Ignite

Onze waardepropositie voor u

Voor iedereen die zijn organisatie, producten of diensten nieuw elan wil geven:

  • Meer aandacht van de gewenste doelgroep(en)
  • Aantrekkelijke nieuwe concepten en/of product-markt-combinaties
  • Betere aansluiting op de behoeften van uw klanten

Samen bouwen wij vernieuwende, onderscheidende waardeproposities die u commercieel versterken, uw concurrenten jaloers maken en uw klanten enthousiast naar uw verhaal laten luisteren!

Wij hanteren een open blik, praten u niet naar de mond, laten de mening van klanten tellen en komen snel met concrete resultaten.

Waardepropositie4

Wat hebt u na afloop in handen?

  • Drie vernieuwende waardeproposities
  • Een helder beeld bij uw onderscheidend vermogen en hoe dat verder uit te bouwen
  • Eerste ideeën om de waardepropositie succesvol bij uw klanten en prospects onder de aandacht te brengen

Onze ervaring / track record

Samen brengen wij meer dan 40 jaar ervaring in marketing, strategie, sales en waardeproposities aan tafel. Daardoor kenmerken onze waardeproposities zich door haalbaarheid, innovatie en verrassing. Daar heeft u dus concreet wat aan!

Waardepropositie1

Welke investering vergt dit?

Wij hanteren een basistarief van EUR 5.000,- en verwachten een actieve deelname in de workshop. Het resultaat zijn 3 vernieuwende waardeproposities. Heeft u aanvullende wensen, of is er meer voorbereidend werk nodig om tot waardeproposities te kunnen komen, dan kunnen we in overleg een maatwerk aanbieding doen. Hetzelfde geldt voor inspanningen na het formuleren van de proposities, bijvoorbeeld in de vorm van uitwerken van een uitgebreide business case of het opstellen van een marketingplan.

Als we dit gaan doen, hoe gaat dat in zijn werk?

Onze aanpak kenmerkt zich door een snelle, maar grondige combinatie van desk research, interviews en een workshop. Onze marktanalyse en interne scan leveren een aantal eerste ideeën op voor vernieuwende waardeproposities. Tijdens de workshop werken we de beste proposities verder uit. Na de workshop stemmen we de definitieve proposities met u af. Zo heeft u binnen korte tijd de beschikking over uw nieuwe proposities. En dat is heel wat waard!

Stuur ons een mail en we maken een afspraak voor een vrijblijvend gesprek:

Laurens Bontenbal: bontenbal@crossimpact.com
Guido Kerkhof: guido@2ignite.nl